Honey Glow Trio

1.055,00 kr.

Ny!

Giv din hud den ultimative forkælelse med Glow Trio. Gaveæsken består af en Cleanser, Hydra Serum og Everyday Face Cream, som er alt hvad du behøver for en enkel, men effektiv hudplejerutine. Produkterne er parfumefri og skræddersyet til at give din hud intens hydrering og en strålende glød, uanset hudtype.

 

HONEY Cleanser er en ikke-skummende, parfumefri rens med en gel-lignende konsistens til dybderens uden at udtørre huden. Den har magnesium og calcium til at berolige træt og stresset hud og for at styrke hudbarrieren. Desuden forbedrer økologisk avocadoolie og aloe vera hudens struktur og fugtniveau. Huden efterlades ren, smidig og klar til næste trin i din hudplejekur.

 

HONEY Hydra Serum er et potent fugtgivende serum, hvis hovedformål er at give huden et nærende fugtboost. Serummet er suppleret med niacinamid og to typer hyaluronsyrer; den ene er af lav molekylvægt, som trænger ind i huden og virker indefra. Den anden er med høj molekylvægt, som sætter sig på ydersiden af huden og giver silkeblød fugt. Den veldokumenterede vidunderingrediens, niacinamid, styrker hudens egen kollagenproduktion og lindrer rødme og hyperpigmentering. Serummet er velegnet til alle hudtyper, og er den ultimative selvpleje til den trætte mor.

 

HONEY Everyday Face Cream er en luksuriøs og duftfri ansigtscreme til strålende hud. Everyday Face Cream er rig på veldokumenterede ingredienser såsom extoin, AHG og hyaluronsyre, en kombination, der virker som magi på din hud. Ectoin fremmer en glattere hudtekstur og stærk hudbarriere, AHG forbedrer mikrocirkulationen og giver en mere oplysende hud, mens hyaluronsyre reducerer fine linjer og fugter intenst. Det er en fugtgivende og beskyttende ansigtscreme til både AM og PM.

Ikke på lager

Andre produkter

Vores butik

Kongevejen 5A, 2791 Dragør

Åbningstider:

Man-Fre, 10.00-18.00
Lørdag, 10.00-16:00
Søndag, 11.00-16.00

 

Få 10% rabat på din ordre

Vores butik

Kongevejen 22
2791 Dragør

Man - Fre, 10.00 - 18.00
Lørdag, 10.00 - 17.00
Søndag, 11.00 - 16.00

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre.

Følg vores Instagram

#butik22_denmark
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vi tilbyder

© 2024 Butik22 ApS | Webshop af MerkurNord
cross
Din kurv
🎁 Kun 500,00 kr. væk fra gratis forsendelse
Din kurv er tom

Det ser ud til, at du ikke har valgt noget endnu.