Persondatapolitik

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Butik22 ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Butik22 ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Butik22 ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Butik22 ApS er: Butik22 ApS

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Butik22 ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@butik22.dk.

Cookies

På https://www.butik22.dk/ anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på https://www.butik22.dk/, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Butik22 ApS’s hjemmeside.

Vores butik

Kongevejen 5A, 2791 Dragør

Åbningstider:

Man-Fre, 10.00-18.00
Lørdag, 10.00-16:00
Søndag, 11.00-16.00

 

Få 10% rabat på din ordre

Vores butik

Kongevejen 22
2791 Dragør

Man - Fre, 10.00 - 18.00
Lørdag, 10.00 - 17.00
Søndag, 11.00 - 16.00

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre.

Følg vores Instagram

#butik22_denmark
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vi tilbyder

© 2023 Butik22 ApS | Webshop af MerkurNord
cross
Din kurv
🎁 Kun 500,00 kr. væk fra gratis forsendelse
Din kurv er tom

Det ser ud til, at du ikke har valgt noget endnu.